testi2

Tiimi ja yhteystiedot

petri

Petri Särkelä

Toimitusjohtaja, perustaja

petri.sarkela@goodwiller.fi

+358 40 574 8019

Yritystoimintaan ja viestintään liittyvät asiat, MBA-liiketoiminnan johtamisen koulutus, yli 18 vuoden kokemus hankkeiden johtotehtävistä Nokialla. Vastuualueena yrityksen johtaminen ja liiketoiminnan kehittäminen.

teemu

Teemu Mäkiniemi

Teknologiajohtaja, perustaja, hallituksen puheenjohtaja

teemu.makiniemi@goodwiller.fi

+358 50 486 0223

Yli 10 vuoden kokemus  tuotekehitystehtävistä Nokialla ja MyOrigossa. Vastuualueena erilaiset luotettavuus-, laatu- ja tuotannollistamistehtävät.

Petteri Närä

Liiketoimintajohtaja, perustaja, hallituksen jäsen

petteri.nara@goodwiller.fi

+358 40 717 4487

Myyntiin ja markkinointiin liittyvät kysymykset ja kuluttajakysymykset sekä yli 25 vuoden yrittäjätausta ja kokemus myynnistä ja markkinoinnista, myös kansainvälisesti. Toiminut juomateollisuuden ja ympäristöteknologian innovaatioiden kaupallistamisessa (Newalco, Mediburner). Vastuualueena yrityksen kaupallinen toimiala.

Kari

Kari Haapakorva

Asiakkuusjohtaja

kari.haapakorva@goodwiller.fi

+358 50 464 6507

Goodwiller Oy:n avainasiakkuuksista ja kansainvälisistä kumppanuuksista vastaava asiantuntija.  Yli 30 vuoden kokemus  johtavien merkkituotteiden myynnistä ja markkinoinnista mm. Orklan, Leiraksen ja Keskon palveluksessa, liiketoiminta-alueen vetäjänä.

pratusha

Prathusha Dhavala

Johtava asiantuntija, biokemian tohtori

Toimii Goodwiller Oy:ssä johtavana asiantuntijana vastuualueenaan yhtiön biokemiallisen kehitystyön ja laboratorion johtaminen. Hän on ollut yrityksen palveluksessa vuodesta 2015 lähtien tehtyään aikaisemmin tutkimustyötä Turun ja Oulun yliopistoissa.

Koulutukseltaan biokemian tohtori ja tutkimustyössään erikoistui rakenteelliseen biologiaan. Nykyisessä työssään vastaa yhtiön tuotteisiin liittyvien biokemiallisten ratkaisujen kehittämisestä sekä kehitystyöhön liittyvän laboratorio- ja laatutoiminnasta.

aleksi

Aleksi Kemppainen

Kemisti

aleksi.kemppainen@goodwiller.fi

Vastuualueena biomusteiden kehitys ja valmistus. Korkeakoulututkinto kemiasta. Kahden vuoden kokemus laboratoriotöistä, tutkimuksesta ja tuotekehityksestä.

jani

Jani Mäkelä

Markkinointiassistentti

jani.makela@goodwiller.fi

Vastuualueena sosiaalinen media ja muut markkinoinnin avustavat tehtävät. Koulutuksena englanninkielinen BBA -tutkinto, kolmen vuoden kokemus erilaisista markkinoinnin sekä markkinointiviestinnän tehtävistä.

Goodwiller Oy haluaa auttaa ihmisiä tekemään heitä itseään hyödyttäviä päätöksiä ja ratkaisuja.
© 2018 Goodwiller Oy Ltd – kaikki oikeudet pidätetään.

info@goodwiller.fi 

©2018 Goodwiller
All rights reserved.

Aapistie 1, 90220 Oulu

+358 40 574 8019