portfolio2

Tuotteet

Promilless 0,2‰

Promilletestit ilmaisevat veren alkoholipitoisuuden syljestä yksinkertaisesti ja selkeästi. Testi ilmaisee, jos käyttäjän veressä on yli 0,2‰. Patentoidut testit varmistavat toimivuutensa mm. väärän säilytyksen tai vanhenemisen varalta. Testien tarkkuus on verrattavissa veritestiin. Syljen alkoholipitoisuus seuraa hyvin tarkasti veren alkoholipitoisuutta. Promilless on painetun älyn sovellus – älypaperituote.

Promilless Zero

Promilletestit ilmaisevat veren alkoholipitoisuuden syljestä yksinkertaisesti ja selkeästi. Promilless Zero ilmaisee pienimmätkin alkoholimäärät jotka ylittävät nolla promillea. Patentoidut testit varmistavat toimivuutensa mm. väärän säilytyksen tai vanhenemisen varalta. Testien tarkkuus on verrattavissa veritestiin. Syljen alkoholipitoisuus seuraa hyvin tarkasti veren alkoholipitoisuutta. Promilless on painetun älyn sovellus – älypaperituote.

Promilless 0,5‰

Uusimpana tuotteena tämä testi ilmaisee, jos käyttäjän veressä on yli tai alle 0,5‰. Patentoidut testit varmistavat toimivuutensa mm. väärän säilytyksen tai vanhenemisen varalta. Testien tarkkuus on verrattavissa veritestiin. Syljen alkoholipitoisuus seuraa hyvin tarkasti veren alkoholipitoisuutta. Promilless on painetun älyn sovellus – älypaperituote.

Promilless – Liikelahjaksi vastuullisuutta?

Promilless on aina ajankohtainen liikelahja, jolla kerrot myös yrityksesi arvoista - vastuullinen ja luotettava kuten yrityksesi. Huomioarvon maksimoimiseksi tarjoamme mahdollisuutta täysin yrityksenne väreihin brändättyyn ja räätälöityyn pakkaukseen. Tämä yhden liuskan paketti soveltuu promootiotoimintaan tai lahjaksi. Lisätietoja ja yhteydenottoja: info@goodwiller.fi

Goodwiller Oy haluaa auttaa ihmisiä tekemään heitä itseään hyödyttäviä päätöksiä ja ratkaisuja.
© 2018 Goodwiller Oy Ltd – kaikki oikeudet pidätetään.

info@goodwiller.fi 

©2018 Goodwiller
All rights reserved.

Aapistie 1, 90220 Oulu

+358 40 574 8019